BURSA / MUSTAFAKEMALPAŞA - Mustafa Kemal Paşa Anadolu Lisesi

Mustafa Kemal Paşa Anadolu Lisesi

Vıraca Mah.14 Eylül Bulvarı No3 MustafaKemalpaşa / BURSA
Vizyon
VİZYONUMUZ: Kendini sürekli yenileyen, yüksek kaliteyi hedefleyen gençlerin yetiştiği, bütün öğrencilerimizin değişmeden geliştiği, akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, dünü, bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerimizin işbirliği ile önce Mustafakemalpaşa ilçesinde sonra Bursa ve Türkiye´de "başarılı ve örnek okul" olmaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ: Mustafakemalpaşa Anadolu Lisesi öğretmenleri ve okul yönetimi olarak bizler; okulumuz için belirlenmiş eğitim ve öğretim programını verimli bir şekilde uygulamak, bulunduğu çevreye ışık kaynağı olabilmek, saygı, hoşgörü ve mükemmelliği kendine ilke edinerek geleceğin Türkiye´sini şekillendirmeye katkıda bulunabilmek için varız.
Başarılar
Okulumuzun öğrenci sayısına göre genel başarı seviyesi normal olup halen çeşitli üniversitelerde öğrenime devam eden öğrencilerimizin yanında, doktordan mimara, öğretmenden subaya, milletvekilinden Devlet Bakanı’na kadar her meslekte eleman yetiştirmiştir. Ve yetiştirmeye de devam etmektedir.
Öğretim Şekli :NORMAL.
DOĞALGAZ
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
İNGİLİZCE İKİNCİ YABANCI DİL ALMANCA
Pansiyon Bilgileri
YOK
Ulaşım
BURSA İL MERKEZİ ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİNDEN BALIKESİR VEYA İZMİR OTOBÜSLERİNE BİNİLEREK, VEYA BATI GARAJINDAN MİDİBÜS VE OTOBÜSLERDEN FAYDALANILARAK İLÇEMİZE ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR.
VİRACA MAH. 14 EYLÜL BLV. NO.3 MUSTAFAKEMALPAŞA / BURSA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.BURSA İL MERKEZİNE 77 KM UZAKLIĞINDADIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
394,402-475,385